Hesabınız silindiğinde aboneliğiniz iptal edilir ve bağlantılarınız, trafik verileriniz, pikselleriniz ve ilişkili diğer tüm veriler dâhil olmak üzere bütün verileriniz sunucularımızdan kalıcı olarak silinir.
Hesabımı sildiğimde ne olur?
Son güncelleme: 26 Eylül 2026